blog bercuti

Saturday, June 7, 2008

blog bercuti


Maaf! blog ini bercuti barang seminggu, ini kerana dek kerja terlalu sibuk hari tu menyebabkan.. hati kelu menjadi batu.. bukan kerana di sumpah tetapi hanya kerna bercuti..

Harap Maklum



Sesungguhnya memang lah tuan punya blog ni bercuti, bercuti bersama keluarga, tiada apa-apa yang spesialnya, cuma hendak bersama keluarga saja adanya, setelah dalam seminggu dok tinggalkan Atie'ah dan mem aku kat umah, maklum la mem aku tu cuti mengajar jadi dok kat umah sajala, dah tu pulak time nih juga ada karnival membaca dengan pelbagai aktivitinya, juga bermacam-macam persiapan kena buat dengan pelbagai-bagai venue pulak.. he hee penat tu weh..

Mungkin kerana tu juga sebaik sahaja selepas 'clearence' semua keja-keja tu, aku pula diserang 'virus selsema', jadi kiranya aku bercuti dok dirumah sajala.. dek kerana dok dirumah saja, maka 'virus selsema' tu menyerang la pulak Atie'ah dan juga mama dia.. adeh jadinya sekeluaga kami la diserang 'nya'.

Pada masa bercuti ni, sempat juga aku berjumapa dengan kawan aku yang dah lama tak jumpa nih, hampir 1 tahun 8 bulan lamanya tak jumpa.. masa jumpa kali terakhir tu anak dia baru berumur 2 hari.. sekarang dah 1 tahun lapan bulan macam tu.. sama umuq anak dia la tak jumpa, maklum la kawan aku ni keja kat Terengganu.. dan yang bestnya tu, wife dia pun mengandung juga .. dah tu sama lak dah 4 bulan.. hu huuu.. tarikh jangka lahir pun lewat seminggu dari mem aku saja.. macam la berpakat la pulak..

ps: anak dia lelaki tau.. tapi tengok macam girl kan?

2 comments :

Jentayutiara said...

tak abis lg ker gantung periuk & makan free... sekolah dah buka dah nie ....

Sikelu said...

Hu.. hu.. hu.. cuti kali ni tak sempat nak gantung periuk pon.. almaklum lah serangan dari 2 orang anak menakan plus si kembar tu menyebabkan periuk-periuk tu tak sempat nak kering pon... :)

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...