2017

Friday, December 8, 2017

Tuesday, December 5, 2017

Saturday, December 2, 2017

Friday, December 1, 2017

Sunday, November 26, 2017

Saturday, November 25, 2017

Friday, November 24, 2017

Thursday, November 23, 2017

Wednesday, November 22, 2017

Monday, November 20, 2017

Saturday, November 18, 2017

Tahniah



Yeah... selepas 2 tahun lebih... bertungkus lumus bagai.. tunggang terbalik... jatuh bangun... drops n kicks... dan bermacam macam cabaran susah senang.. yang sebenarnya bkn di tanggung sorang2 tapi satu family kita.. sedar tak sedar semuanya terlibat.. 


Akhirnya... hari untuk mendapat hasilnya.. moga kejayaan mama akan menjadi azimat pada anak-anak.. and for me kejayaan mama and anak-anak cukup menjadi kejayaan  aku juga.. kalau semua org berjaya sapa nk jadi orang biasa2 mcm aku kan... 


Friday, November 17, 2017

Thursday, November 16, 2017

Tuesday, November 14, 2017

Terima Kasih Abam APMPerlis


Semalam... ronda2 kawasan perpustakaan.. tengok sana sini baru di beritahu ada sarang tebuan kat pokok. Isk besor juga dah tu sarangnya.. mmg bahaya la pasal dekat dgn tempat basikal ni..

So hari ni decide call juga la pada pihak berwajib.. cepat sungguh depa respon.. dalam setengah jam dah sampai. Terima kasih abam2 APM Perlis... 





Sunday, November 12, 2017

Saturday, November 11, 2017

Monday, November 6, 2017

Thursday, November 2, 2017

Tuesday, October 31, 2017

Saturday, October 28, 2017

Wednesday, October 25, 2017

Monday, October 23, 2017

Saturday, October 21, 2017

Thursday, October 19, 2017

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...