February 2015

Sunday, February 22, 2015

ABC.. Kipli


Okeh hari ni penutup cuti raya cina yang panjang.. penuh dengan acara makan kenuri lah macam biasa lah kan bila ada peluang dapat cuti yang lama macam ni.. last kenuri musim cuti kali ni di umah rakan sepejabat.. 

pic : ArtStory

Balik dari makan kenuri, teringin pulak nak makan ais kacang (ABC).. jadi singgah saja di ladang nipah/nira nipah Kipli di Kuala Sanglang Perlis ni.. dengan harapan orang tak ramai.. tapi sebenarnya dah penuh pon tempat ni.. agak popular juga la..  bagus juga dia transform dari hutan nipah menjadi gerai makan .. sungguh dapat sambutan! 









Saturday, February 21, 2015

Tuesday, February 17, 2015

Makan makan juga...


Malam ni.. Ust Don ada mai bagi ceramah la.. boleh la uloq-uloq kepala jengok pi.. tudia.. sampai kol 6.30 masjid dah penuh.. berimpit la.. kesian Anieq.. tersepit-sepit.. tapi gagahkan diri juga.. dah abis kuliah, perut pon ada lapar singgah la makan.. 





Tudia aih,, tak abis lagi program makan-makan.. muka dah makin booolat pulak dah.. jenuh la nak kena diet pulak. Hmmm.. program ziarah ceramah Ustaz Don di Matin Perlis.. Balik dari ceramah depa dah lapaq budak2 ni.. jadi kena singgah makan dulu.. sempat juga calling mertua yang juga dari tempat yang sama.. 

Monday, February 16, 2015

Boling Setahun Sekali..


Drop Group..

Isk.. kekok benar rasanya bila main boling setahun sekali ni..  dah tu pulak team di undi secara rawak.. jadinya memang untuk main suka-suka.. kalau nak lawan pon secara individu lah.. main untuk tiga games ni.. memang agak seronok juga la bila beramai2 ni macam macam pesyen ada.. haha.. just enjoying the weekend

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...