Kembara WRT 5046

Thursday, August 13, 2009

Kembara WRT 5046


Semalam aktiviti kembara berjalan macam biasa, dan dalam jadual ada tiga destinasi yang perlu di singgah, tapi hanya dua sahaja yang dapat pergi kerana yang satu tu masih tak dapat 'green light' dari pihak sekolah, depa kata pasal bas ni bising dan kurang keperluan maka pasai tu tak dapat 'green light'.. yer lah kan dah orang tak sudi dengan perkhidmatan kita macam-macam lah alasan dia kan..?

hentian Kg Pauh, Sanglang

Walapun begitu, hari ni juga di teruskan dengan kekecewaan, destinasi pertama juga penuh dengan kekecewaan, pertamanya penjaga perpustakaan tiada kerana ada urusan di Perpustakaan Pusat, dan destinasi ketiga pada waktu petangnya juga di landa kekecewaan, cuma ada dua user yang naik, semata-mata nak amik borang keahlian, ok lah jugak kan.. tak ada lah kosong sangat...
Hentian RPA Behor Lateh..

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...