Suspected Influenza!

Monday, August 3, 2009

Suspected Influenza!


Hari ni Adik Anieq di ambil sample kahak lagi bagi tujuan screening Influenza dan juga virus lain, juga kena buat X-Ray sekali lagi, menjelang tengahari, keputusan ujian pon datang, pertama POSITIF INFLUENZA! Cuma tidak dapat di pastikan A atau B jadi .. sehingga further notice,  kami kena berada dalam bilik saja la, doktor dah rujuk pada HTF tapi depa mintak kami terus berada di KMC untuk monitor sehingga sahih ianya jangkita Influenza A H1N1
Kedua keputusan X-Ray menunjuk kan masih ada kahak kat dalam dada adik Anieq jadi akan di teruskan buat fisioterapi, tapi akan dibuat kat bilik sahaja.  dan sebentar tadi Athirah juga demam dan mungkin kena buat screening jugak, semalam mama depa demam tapi harini dah ok...

4 comments :

kuIna LadyInRed said...

moga cepat sembuh... bersabar lah..

Neeza Shahril said...

kami pun kena flu and batuk2 zul.. cuma neeza harap ianya bukanlah H1N1.. semoga Anieq cepat sembuh...

Zyma Saad said...

En.Kelu.....

Semoga kalian sekeluarga cepat sembuh.
H1N1 mmg bahaya.....sy doakan kalian bebas dr H1N1.
Bykkan sabar ye.

Sikelu said...

Kuina, nezaa dan zyma..

alhamdulillah semuanya ok.. kami dah balik di rumah pon, tiada H1N1.. cuma influenza biasa,, tapi masih kena cuti panjang kat umah... sebagai langkah jaga2..

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...