XPDC PD-MELAKA-KL

Sunday, February 15, 2009

XPDC PD-MELAKA-KL


Uish.. aku baru saja sampai dari KL jam 2.30 pagi tadi, tido kat rumah mak mentua kau sebab nak amik adik Anieq, masih letih dan mengantuk lagi nih, beg pulak baru saja bawak turun dari keta, banyak kain baju nak kena basuh, bilik nak kena kemas, he hee jadi tak sempat nak update panjang-panjang, nanti-nanti la aku ceta kan pasal XPDC yang terkejut tergempar ini....  

1 comments :

Neeza Shahril said...

yeay!! Athirah dah ada camera sendiri.. boleh la snap gambar banyak2 masuk blog Athirah ya.. hehee..

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...