Off seketika....

Tuesday, February 10, 2009

Off seketika....


Nampak nya, aku akan off seketika dari update, berehat sebentar.. mencari idea.. mencari pengalaman, meluaskan pandangan, bermula dari malam ini, mungkin sehingga hari Ahad nanti baru akan kembali.. kemanakah tujuan aku?.. mungkin aku akan kesini...
Port Dickson
Melaka..
Aku akan bertolak malam, dalam pukul 11.30 malam, dari POLIMAS Jitra, entah lah pukul berapa akan sampai, turut menyibuk sama ialah Mem Kecik aku si Athirah tu.. Adik tak dapat nak di bawak sama pasal nak bawak budak yang baru 3 bulan, menaiki bas agak susah la, jadi terpaksa di tinggalkan kat Tok Pah la.. kesian adik kan..? Tak pa nanti ada trip lagi dan bawak keta sendiri InsyaAllah boleh bawak sama.. mungkin bila adik dah besaq sikit..

1 comments :

Neeza Shahril said...

kesian adik Anieq takleh ikut.. kakak Thirah ikut.. takciiii!! hehee..

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...