Happy Birthday...

Saturday, February 7, 2009

Happy Birthday...


Happy Birthday...!!

Happy Birthday...!!


Happy Birthday...!!


Happy Birthday...!!


Happy Birthday...!! 
To Meeeee....

Adeh.. hari ni, errr sekarang nih la, aku sambut b'day.. sowang-sowang kat umah... alaaaa dahmakin tua dah nih,   errr sekarang nih kan dah tak de sape-sape nak wish dah, dulu tu ada jugak orang nak wish happy b'day.. tapi sekarang nih, sunyi jer... sambut je lah sensorang.. mem aku?.. di sambut b'day aku dengan dengan anak kat dalam bilik.. depa dah tido la... he heee..saje je buat kenyataan ,  sebenarnya aku saja sorang-sorang masih berjaga nak buat entry... opsss!! 

1 comments :

Neeza Shahril said...

Happy Birthday Zul.. semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu..

Mem bagi hadiah apa hari ni??

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...