Souq Al Bukhary

February 21, 2007






Nih la sepetang bersama Athirah di Souq Al Bukhary aka Giants Alor Setar.. emm hajat tu mmg nak pegi giant tapi nak beli dua tiga barang untuk persiapan majlis kahwin pak njang athirah ni.. tapi sekalai banyak lak kedai tak bukak dari Alor setar sampai la ke Jitra..
LAst2 lepak kat Marry Brown jer la.. Athirah ni pon dah lapar.. jadi order moi kosong jer la.. perencah yang lain letak tepi.. kang athirah dah kenyang.. abah dan mama dia la perebiskan.
Dek kerana raya cina ni gak.. ramai jugak orang kat sini... jenuh jg la nak dukung si athirah ni.. emm sekali kan sampai la kat tempat jual bantal2 yang besar2 tu.. emm dia nak main kat situ jer.. sampai tak nak pegi tempat lain.. aleh2 kena la beli jugak sebijik.. adusss.. athirah.. athirah...!!!

You Might Also Like

0 comments