Hobi baru

Sunday, January 13, 2008

Hobi baru



Hu hu.. entah la susah betul aku nak update sekarang ni, macam yang telah aku katakan.. walaupun keyboard dekat dengan ku siang dan malam, tapi fikiran ku tak dak tumpuan nak cari idea untuk nak buat update kat blog.. susah la macam ni.. tapi walau apaun aku cuba juga buat sikit-sikit dan pendek-pendek.

Em dua tiga hari ni, ada peluang saja.. aku akan cuba tangkap gambar secara close up.. tak kira apa yang aku jumpa, baik bunga, pokok kecik, bahkan makhluk-makhluk kecik dan serangga kecik pon aku tangkap.. huhu gila betul kalau orang tengok.. macam buang tebiat la pulak he hee.. tak pa la asalkan aku suka kan.. tapi tula masa tu terhad.. kalau ada sikecik athirah tu.. lagi la tak leh nak buat apa.. asyik nak kena kejar dia la.. sekarng ni makin payah nak kontrol ni, kalau pakaikan kasut, bukannya nak jalan-jalan , tapi nak lari-lari.. dah tu mulut dia riuh jer sekampung.. larriii.. lariii.. huh..
Posted by Picasa

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...