Melukis

Friday, April 14, 2006

Melukis


Emm.. dah lama aku tak update.. dah berdebu.. tu la asyik dok komplen dan asyik dok ingatkan orang lain pasal blog depa yang berdebu.. last last blog aku yang berdebu.. malah dah mula di makan bubuk(?).. nasib baik la belum di hinggap anai-anai.. aku sibuk sikit sekarang ni.. maklum la aku dok kat HQ memang kena manjang la,macam2 kena buat.. aku kena taip surat la.. kena buat homepage.. kena jadi cameraman la.. isk dahsyat aku ni.. kereja yang tak menentu ni..

Macam aku kata tadi la.. kerja yang tak menentu.. jadi petang nya aku kena pulak pi amik gambau.. emm tempat nya dekat Perpustakaan Kuala Perlis.. aku rasa ni lah first time dia orang buat aktiviti.. yer la perpustakaan pon baru di buka.. peminjaman buku pon dah bermula.. aku rasa setakat ni pengguna ni ramai juga la.. tapi yang aku nampak tu bebudak la yang paling ramai.. selain tu perkhidmatan internet untuk kanak-kanak pon dah ada.. di bawah projek USP..

Abis jer program tu aku balik terus la.. kang satu keja lak aku kena berulang pi mai pi mai...

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...