Athirah kena cucuk

Friday, November 17, 2006

Athirah kena cucuk


Ini ada lah cobaan kedua.....!

Cubaan ku yang pertama hancur... entah silap di mana kah, hingga hancur macam tu saja.. tak der apa pun tinggal.. so cubaan ni yang kedua.. (heh hee macam la korang boleh tau dan baca cobaan yang pertama kan..?)

Hari ni bersempena dengan umur Athirah ke 5 bulan, kami kena bawak dia pi cucuk (ntah pe nama cucunya tu.. aku pon tak tau).. dan buat sekian kalinya aku kena masuk dalam bilik tu sekali, kena tolong pegang pasal mama si Athirah ni seriau tengok masa Athirah kena cucuk! Emm abis tu aku tak seriau! Anak oii.. bukannya orang lain... tapi kan, aku kan.. kalau dah rasa mem aku down jer.. aku otomatik jer jadi berani.. heran gak aku...

Satu hal, si Athirah ni kan, bila kena cucuk ni kejap je dia nangis, nangis pasai dia terkejut masa jarum masuk kot, tapi tak der la lama dia nangis, kuar je dari bilik tu, bagi susu kat dia dah ok, emm pas masuk dalam keta je bagi dia ubat (.. ntah ubat ape tah.. ) pastu bagi susu lagi, pastu bagi air suam.. pastu sapu minyak panas.. (balm) lepas tu suss lagi.. emm tak der lak dia nangis..
Tapi kan, petang ni.. dia demam gak sikit, emm ye lah dah kena cucuk.. baby biasanya demam (kan?) Moga cepat sembuh.. dan ceria balik.. boleh la abah ngusik lagi.. ;)

ps:-
Nih muka saspen nak kena cucuk, juga muka baru bangkit tido.
Baju nih, jarang pakai, pasai mak lang dia bagi.. mahai oooo (!)
oo.. baru aku tau pasal apa tak leh nak send post tu tadi.. pasai aku ada tulis tentang nurse tu yang comel kot..? heh takkan tu pon nak cemburu(?)..
Posted by Picasa

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...