Let's Go To Pangkor..

November 14, 2014

Yeah.. lets go to Pangkor Island.. hari ni kita bawak anak-anak dan Mamanya sekali pergi jalan-jalan ke Pulau Pangkor.. Nasib baik budak-budak tak banyak kerenah.. mungkin mood nak pergi berjalan tu ada.. Jadi cepat je lah siap-siap pagi tu untuk pergi berkonvoi dengan dengan bas.

Okeh sebenarnya aku kena pi kursus Team Building besama-sama staf library Perlis.. Seramai 70 orang lebih yang dijangkakan pergi berkursus di Suria Beach Resort, Teluk Nipah, Pulau Pangkor.. sesekali bawa juga berjalan depa ni.. walaupon mama dia sibuk studi.. jadi kiranya jadi program jalan-jalan cuti sekolah sekali la... 

So, lets pic tell the rest.. 

Ops Selfie sebelum bertolak..


 Atas feri
Tak mau berenggang.. isk
 

Sempat mencelah pergi mengendap pantai sebelum aktiviti malam.. matahari dah nak jatuh dah time nih.. lepas tu ujan pulak.. jadi malam ikut program saja la..




You Might Also Like

0 comments