Baby Story

November 24, 2005


Hehh dah lama aku tak memblog kat sini.. bukan apa tapi aku demam.. bukan demam apa demam dok baca blog ni.. entah mengapa sonok lak aku baca.. aku baca dari pejabat sampai la ke umah.. isk demam betul aku ni.. heh heh dah tu aku tak de cite sangat... emm aku pon baru jer baru balik dari KL .. amik peksa PTK.. pastu bali sampai pagi naik train dalam kol 9.00 pagi.. pastu balik terus ke Sg Padang kampung mem aku.. ada kenduri sunat lak.. anak buah mem aku gak.. aku stay jer kat situ.. smp kol 2.30 ptg mata aku dah layu abis.. so aku balik tido la..malam baru aku pegi balik... so yg tu jer citer aku sepanjang minggu ni...

sori joe.. aku pinjam skit web kou buat promosi... http://joeperantau.blogspot.com

Week Nine
Baby has begun movement - While still too small for you to feel, your little one is wriggling, shifting, and dancing already! Makes you almost wish for a window to peek in whenever you want!
Most joints are formed now - and trust that your little one is practicing bending and flexing.
Fetus will curve its fingers around an object placed in the palm of its hand - This is amazing to see! At only nine weeks, if you happen to have an ultrasound, you may observe your infant fascinated by everything he or she can lay their fingers on (mainly other fingers, toes, ears and nose!
Fingerprints are already evident in the skin
Average size this week -- length 0.9 inch (2.3cm), weight 0.07 ounce (2gm)

You Might Also Like

0 comments