Konflik Jiwa II

June 11, 2010

Cuba anda bayangkan, dapat tengok World Cup 2010 Afrika Selatan ni dengan Full HD TV, mesti confirm bola tuh kita nampak bulat-bulat punya, bukannya sekejap bujur sekejap bulat, lepas tuh pulak tv ni boleh di lekatkan kat dinding umah, tak bimbang si Athirah dan Si Anieq nak terbalikkan pasai tv ni pastinya tv diet pasai tu dia slim.

Biar, biarlah bunyinya sekadar normal dengan Simulated Surround system dia, hmmm sungguh aku tergoda, tertelan air liur berkali-kali, isk banyak sungguh godaan tahun nih, tapi aku hanya dapat telan air liur saja lah... adeh.. adeh... 

You Might Also Like

0 comments