Selepas pantang...

Monday, December 15, 2008

Selepas pantang...


... adeh aksi mama Athirah ngan anieq.. sebaik saja lepas pantang.. masih lagi nak mintak tangkap gambo dia... tapi tangkap curi-curi, hari nih dah 46 hari selepas bersalin dan sememangnya mama dah tak dapat bersabar  untuk berdiam diri lagi... akhirnya nah jom kita pi Tesco Mergong Alor Setar Kedah... bukan beli apa beli pampers Athirah dengan KFC untuk Athirah saja... yang lain-lain berjalan-jalan sahaja termasuk Adik Anieq.. layan jer la gambar yang sikit ni... 

errr.. nak makan ape gi yek...?

"abah ni tak der keja lain yek..? gambo.. gambo.. gambo.. bila lah nak pencen amik gambo nih..?"

3 comments :

kuIna Jentayutiara said...

cepatnya masa berlalu...

Neeza Shahril said...

mama bosan duduk rumah la zul... kasi can la dia bershopping ;)

neeza... dalam masa 7 hari dah keluar rumah pergi teman husband service kereta.. sebab bosan duduk rumah hehehe...

Sikelu said...

kuina;
haah.. cepat beno masa berlalu.. belum itu ini.. dah abis pantang.. lepas ni tau2 dah panggil abah.. he hee

neeza;
itu lah dah boring teramat tuh, lepas2 pantang jer nak jalan la.. tapi dalam pantang pon kena gak gi temuduga la.. dan bermacam-macam urusan lain..

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...