Friday, December 22, 2006


Hmm.. dah seminggu tak update ni.. aper nak buat kan.. dah sibuk.. tak de masa nak ngadap komputer.. walaubagaimana pon YM aku on kan jugak.. Emm sepanjang masa aku tak berinternet ni sebenar ada projek yang di bagi.. kami kena buat weeding buku dan jugak bila dah buat weeding kena buat shelving sama la.. aper tak nya buku dah bersiponggang!
Bila di check balik banyak juga buku yang dah lapuk, dah rosak dan dah ketinggalan zaman yang kena di buang so abis la satu library kena projekkan.. ok la.. nak sambung keja.. kang sambung balik..

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...