Salam Ramadhan...

Monday, July 7, 2014

Salam Ramadhan...


Tud ia aih.. dah dekat 1/3 Ramadhan baaru nak wish.. baru nak hapdate.. dah kenapa nih.. Eleh macam biasa la.. bila dah virus 'M' menyerang jadi begini lah akibatnya... Ini pon dah demam bagai, bersin dan hidung mencair begini baru lah teringat nak godek2 blog.. Isk Teruk benar..

Balik pada Ramadhan tahun ni persiapan biasa2 saja.. kalau bab shopping barang basah.. hah Pasar Burma je lah tempat dia.. macam macam boleh dapat kat situ.. Niat di hati tu kalau boleh nak mem masak lah.. sedap, bersih lagi berkat kot.. gitu2 aje lah kan... Yang lain2 tu scrool saja lah kat bawah... kot2 ada caption yang panjang... 






Ikan tu memang fresh punya, kalau tgk insang pon merah je.. tapi nanti mula lah susah balik. bila datang je musim bulan besar mmg ikan pon payah begitu juga dengan udang ketam dan lain2 lagi.. Tapi yang pandai ada je stovk depa simpan.. harga pon lebih sikit dari biasa . Maklum lah bukan senang nak jadi nelayan ni...

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...