Konvo Tadika Athirah

November 12, 2010

Wah, kejap benar Athirah belajar, baru masuk Bulan Jun, sekarang November dah konvo, ha ha memang konvo betui rasanya, pasal tahun depan mama dia cadang nak hantar ke Tadika Islam, dibawah Yayasan Islam Negeri.. menyingkap selama 5 bulan dia kat Tadika, menurut kata cikgu dia lah, dia nih boleh tahan orang nyer, talkative, mesra rakyat juga mudah belajar, mungkin ada juga benarnya pemerhatian cikgu kan, 5 bulan belajar ok la dah kenal huruf, simple2 word 2 suku kata dah boleh dia eja.. ikut mood la, kadang2 tu ke laut juga perginya...




Posted by Picasa

You Might Also Like

0 comments