Pergilah.. apa lagi yang di tunggu!

May 25, 2007

YA!

Pergilah,
Apalagi di tunggu...
Apabila sudah tidak di perlukan lagi..
maka berambuslah..!

Mungkin itu yang patut aku katakan... setelah setahun (atau pun kurang) aku berada disini. (bhg hipermedia ni).. kini aku akan berpindah lagi.. berpatah balik kepada bahagian yang sebelum ni, iaitu bahagian kanak-kanak.. nampak gayanya pada penilaian orang aku masih lagi pada stage yang dulu, iaitu berasalnya aku dari suatu pentas.. satu dunia yang berwarna warni,penuh dengan keriangan.. penuh dengan aktiviti, kemudian aku di bawa ke satu dunia siber, mengembara tanpa mengankat punggung!..

Kemudiannya kerana tidak layak nya aku berada disitu maka ( maklum la, aku bukannya ada degree, bahkan tiada juga sebarang diploma, yang aku ada sekadar sekeping sjil kaku yang tak akan membawa aku ke mana2! juga hanya berbekal pengalaman aku melayan kerenah2 dunia siber ini.

Jadi ! kembali aku kepada dunia kanak2.. dunia yang happening.. mungkin setakat itu lah kelayakan aku..!

... dan next week aku takder kat opis.. gi kursus lagi.. kat Klang.. jadi selamat ber day off la...kan?!!!

You Might Also Like

0 comments