Plan Inapan

Thursday, April 9, 2015

Plan Inapan




Sebenarnya.. sebelum dari benar-benar jadinya nak buat rumah ni.. dah banyak cari pelan-pelan rumah yang terdapat dalam internet.. tak sama macam masa buat rumah lama dulu.. tak banyak plan dalam internet.. sekarang dah banyak sungguh.. senang kerja.








 Inilah plan yang aku ambil dari carian google internet.. Pada dasarnya memang sudah cukup cantik pada mata ku.. tetapi sudah pasti kosnya akan lebih dari budget kami.. jadi terpaksa lah aku kurang kan satu bilik.. dan juga abaikan dulu porch kereta.. nanti ada duit lebih kita akan redesign balik untuk porch kereta..



Pusing sana, pusing sini buat masa ni, ini sajalah yang kami mampu.. jadi aku submit aje lah draft yang ni untuk rujukan kotraktor..


Ini ialah draft awal kontraktor sebelum drawing plan..


akhirnya.. begini lah yang terjadi.. namun terdapat juga beberapa pindaan tapi pada dasarnya memang macam ni.. masih tak nampak macam mana yang akan terjadi.. kita tunggu lah tengok nanti.


0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...