Day 3 of Six - Pre Birthday

Saturday, October 25, 2014

Day 3 of Six - Pre Birthday


Ini Ceritanya sambutan hari Anieq yang tidak di rancang, asala nya dia lapar kek, jadi terpaksa lah keluar cari kek.. namun timbul pulak idea nak buat surprise.. so beli kek yang dah siap design dan surprise kan dia.. jadilah pre birthday parti.. Seminggu lagi sebenarnya birthday.. jadi kalau tak celebrate nanti harap dia tak marah lah pasal dah celebrate siap-siap. Lebihnya layan sajalah gambar-gambar ni.. soo unedited.. cantik ke tak semua pakai main tepet saja lah..













sebenornya dah karang panjang-panjang.. tapi tiba-tiba ilang.. so nak cari idea pulak payah dah la.. 
jadinya ini sajalah day 3 of six.. 

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...