Aktiviti di Ulangtahun Hari Malaysia

Wednesday, September 17, 2014

Aktiviti di Ulangtahun Hari Malaysia


Sempena hari Malaysia ni saja nak buat kejutan kat budak2.. Kononnya sempena Hari Malaysia ni but la aktiviti berfaedah sikit, iye la Dari dok berlengkor je dalam Rumah main games kat PC kat phone tu...

Tapi yang dapat sambutan nyer pon Dari Athirah ngan Anieq je la... Mama buat keja dia je la... Adik lom bangun juga.. Lepas siapkan lobang Dan bahagi kan pokok sprang satu baru lah tanam...

The rest tgk sajalah gambornya...

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...