Anief Najwan.. akhirnya

Monday, May 14, 2012

Anief Najwan.. akhirnya


Akhirnya, Anief Najwan dapat juga meniarap dengan cekapnya.. ini dah di kira entry yang serba salah, dah lama tak update perkembangan dia, tau-tau dah boleh meniarap pon kan. Betul la, awal bulan ke lima lagi dah dia mula meniarap nih..mula2 tu saspen je.. tangan tik mau lepas, tapi akhirnya berjaya juga....




Owh pasaipa muka dia putih macam tepung gomak, ha ha ni rawatan gatal-gatal secara tradisional oleh angah dia, ramuan dia hanya la bedak sejuk dan juga daun melor.. tapi last2 kena pakai cream juga...

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...