Akhirnya selamat sudah....

December 11, 2011

Akhirnya..setelah sampai masanya, maka lahirlah sudah putera kedua,aka anak ketiga ku, perjalan yang penuh berliku, semasa mengandung akhirnya berlalu, kini masuk pula fasa membesarkan... perjalanan bermula seawal jam 7.00pagi.. lepas tu terus gi amik tok pah dan tok ayah.. terus ke PMC Alor Setar... memang samapai terpacak jam 8.00pagi,pastu baru chek in wad...

masa di wad, persiapan dijalankan termasuk lah check denyutan jantung baby bagai, dalam pukul 9.15 baru la masuk ke OT, dalam bilik OT terpaksa pulak kena tunggu doktor pulak yang kena pi ronda pesakit kat wad, dalam jam 9.35 macamtu baru proses persediaan untuk operate berjalan... 


dan buat kali ke dua jua aku memberanikan diri menemani isteri sepanjang proses kelahiran ini, namun kalini tak dapat nak shoot video, kawasan terlarang.. isk isk hanya dua keping gambar saja dapat di amik kat OT nih. Dalam pukul 9.40 macam tu baruu bermula pembedahan c-sect nih, dan Alhamdulillah tepat jam 9.58 pagi lahir sudah anakku ke tiga ini... bersyukur sangat atas Anugerah ini....


masih fresh,belum mandi,tapi di ponya sora..adeh kuat ooooh.. bergema dalam OT tuh...


ini lah baby boy aku...
Posted by Picasatu

You Might Also Like

0 comments