Kata salah, tak kata tak senang hati...

March 08, 2011

Pagi tadi masa pegi hantar Athirah, masa aku baru masuk parking je nak hantar ke pintu tadikanya, dengan tiba-tiba datang sebuah kereta Viva color hitam nih, dengan selambernya pi parking kat walkway sdepan tadika tuh, entah la mungkin dia kalut sangat nak punch kad ka apa ka sampaikan parking membab*buta macam nih, ntah lah samada dia pegawai ka atau kerani cab*k ka, agak2 la nak parking depan tadika, dh tau tempat laluan awam, gagah2 la bagi orang lain lrh tumpang lalu, jangan lah dok selfish sangat, tak kamana pon peginya....

tengok tuh tak ke geram macam nih... bod*h la kan..?

You Might Also Like

0 comments