Facebook akan di tutup..

January 10, 2011

Wah hari ni ada dapat pertanyaan yang agak panik dari seorang sahabat, bertanyakan betulkah samada Facebook akan di tutup? Hmm.. jadi aku tercari-cari juga di mana adanya berita itu, kemudian terjumpa lah keratan akhbar kosmo nih, bertarikh 10 Jan 2011, hmm tak lah lama, tapi aku rasa kabar-kabar macam ni memang dah lama lah, kalau ada sesuatu website ka, program apa2 ka, yang glamour tuh mesti ada-ada saja macam2 berita, better kena tapis sendiri la.. tapi kan takkan nak tutup kalau dah ada entahkan lebih dari 600Juta pengguna, dah tu ada 300 orang pemegang saham syarikat dia tuh... hu hu kemain ka nak tutup saja2 macam tuh.. 

 Mark Zuckerberg.. Pengasas
keratan akhbar kosmo

You Might Also Like

0 comments