Konon beriadah di Putra Brasmana...

October 21, 2010

Hari nih kononnya nak beriadah-riadah lah, maklum lah setelah seharian masing bekerja, juga mama yang baru habis exam, jadi nak release tension la, jom berjala-jalan agendanya, kemudian lak mama ajak gi Putra Brasmana, kiranya Hotel terbesar di Kuala Perlis la, alahh yang mengadap ke laut tuh, depannya tu ada satu padang untuk aktiviti, di situ adik dia (err adik ipaq aku la tuh) ada program bersama usahawan  kecil, tujuannya hanya lah nak berbincang tentang satu projek kerjasama depa.. he he aku tak amik port sangat, asal boleh pi tepi pantai terbayang boleh shoot (main2 kamera) pemandangan kat tepi pantai tuh, tapi kan lain pulak lah yang terjadi (..bukan yang buruk la..) nak aku ceta banyak, isk payah beno.. tengok aje lah kat bawah ni, tentu korang pahamm nanti....

Wah apalah aksi si Athirah ni...
Ada gaya model ni Danisha...
Anieq gaya-gaya macam footballer la pula...
Cheese... cake!!!
nak ikut, boleh..?
meyuarat ka apa ni...?
Bebas....!!!



You Might Also Like

0 comments