Eh sibuknya...

July 13, 2010

Wah hari ni sebuknya aku, tapi sebenarnya bukan sessibuk mana pun, cuma bila di serbu budak2 tu hak dok rilek-rileks tu dah jadi sibuk, apa daknya, nak melayan depa main game lag, nak daftar ahli lagi, pastu nak pinjam buku juga, lagi nak borang jadi ahli lagi, whuaa... sibuk dari biasa biasa, sangat2 sibuk.. tapi apa ke punca nya jadi sibuk dari biasa nih..?
Haaa punca dia skit sangat, hari ni aku bukak game port kat bebudak tuh, bukan ada game apa pun hanya khas tuk Plant Vs Zombie ha ha se saja je, nak tengok jadi macam mana, bayangkang bukak 7 laptop untuk main games tu saja, lepas tu letak syarat, minggu depan sapa nak main kena jadi ahli.. ha ha berduyun-duyun bebudak tuh amik borang nak jadi ahli, tapi satu seng pon tak kena la... 

Cuba tgkgambar bawah nni...


You Might Also Like

0 comments