Athirah nak KeyEfSi

February 05, 2010



04/02/2010
Originally uploaded by Sikelu Phone Photo
Semalam, merayau-rayau pekan Kangar, saja saja nak bagi adik Anieq ngantuk, tapi sebelum tu sempat singgah umah kawan mama pasai depa nak settle kan depa punya assignment, hmm dah sampai pukul 9.00 malam baru nak siap, Adik Anieq pon dah separuh mengamuk, dah nak masuk time tidoq ...

Jadi tak tunggu lama la lagi dah bila siren dah bunyi, on the way nak balik tu Athirah lak bagi tua dia lapar, hmm tanya dia nak makan apa, macam-macam dia bagitau, last-last nak ayam KFC, hmm dah tentu malas nak pi KFC , nak parking payah, pastu budak-budak pon ramai, jadi sebagai alternatifnya pi kat sini saja lah .. mama dan abah tak mau leh layan makan ayam gorang jadinya hanya beli untuk Athirah saja.. hmm tu pon dia makan sikit saja., semenjak-dua menjak nih kurang sangat dia makan, minum jer, dah tu makan makanan ringan je.. isk susah jugak dengan dia nih...

You Might Also Like

0 comments