Cuba teka?

Wednesday, January 20, 2010

Cuba teka?



Cuba teka?
Originally uploaded by sangkelu

.. siapakah budak ni, adakah beliau terlalu malu sehingga maukanya di tutup dengan kotak, percayakah anda bahawasanya budak ini begitu pemalu.. jawapannya .... he he he jangan la percaya, akan bila tiba sengalnya dia akan berbuat apa saja, dan kemudian nya dia suruh abah atau mamanya tangkap gambar, hmmm sungguh keletah budak nih, jenuh melayan perangainya.. tetapi kalau tidak adalah budak ni kat rumah , sunyi sepi lah jadinya.. huhu huuu


oh yaa.. dengan masuknya entri nih, maka bermula dunia baru blogging aku, pertamanya sekarang aku dok guna hanphone bari nokia 5800 tu, hmm lawa juga gambarnya, dan resolusi dia pon bagus, macam gambar nih, dan kedua nya aku dok try guna flickr untuk hantar entri bergambar instead of pakai picasa dan blogger itself.. okeh let see the result.. ok tak..?

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...