Kembara Promosi ke Sekolah Keb tambun Tulang

Wednesday, July 15, 2009

Kembara Promosi ke Sekolah Keb tambun Tulang



Sebenarnya dah dua minggu tempat kerja aku bertukar lagi, kali nih kena menjaja IT di kampung-kampung juga taman-taman perumahan yang di luar kawasan, jadi lepas ni mungkin aku tempetkan saja pengalaman aku bersama bas ni.. lebih banyak cerita moganya...

Selain dari mengadakan pemran jabatan, pameran mengenai I Play Toy Library, juga di adakan beberapa seperti Promosi Perpustakaan Desa berhampiran, promosi bacaan, Tayangan cerita-cerita pendidikan.. juga pameran Bas Perpustakaan terbaru E-Pustaka... 


 
 persiapan terakhir sebelum di serbu
tu diaa.. serbu.. bebudak nih dok beratoq nak tengok bas .. ada yang sampai 3 - 4 kali naik.. oleh kerana masih dalam promosi depa nih tak dapat nak guna kemudahan ni pon.. cuma masuk melawat saja..

3 comments :

Anonymous said...

Best laa...bila nak siapkan baju ni uwaaaaargh

Sikelu said...

nanti la.. kang nak cuti 3 hari bholeh la kot..?

kuIna LadyInRed said...

hujung tahun lepas kwn dr IPP kena wat paktikal kat sini... puas gak mencari sekolah nie... nasib baik pemandangan sepanjang perjlnan cantik...

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...