Kembara Promosi ke Sekolah Keb tambun Tulang

July 15, 2009


Sebenarnya dah dua minggu tempat kerja aku bertukar lagi, kali nih kena menjaja IT di kampung-kampung juga taman-taman perumahan yang di luar kawasan, jadi lepas ni mungkin aku tempetkan saja pengalaman aku bersama bas ni.. lebih banyak cerita moganya...

Selain dari mengadakan pemran jabatan, pameran mengenai I Play Toy Library, juga di adakan beberapa seperti Promosi Perpustakaan Desa berhampiran, promosi bacaan, Tayangan cerita-cerita pendidikan.. juga pameran Bas Perpustakaan terbaru E-Pustaka... 


 
 persiapan terakhir sebelum di serbu
tu diaa.. serbu.. bebudak nih dok beratoq nak tengok bas .. ada yang sampai 3 - 4 kali naik.. oleh kerana masih dalam promosi depa nih tak dapat nak guna kemudahan ni pon.. cuma masuk melawat saja..

You Might Also Like

3 comments