Musim kenduri lagi...

Sunday, May 31, 2009

Musim kenduri lagi...


Tadikan sempat juga menghadiri satu kenduri, kirang nya adiik-beradik or sedara-sedara jugak la, tempat kenduri ialah di Kg. Padang Jamil, Padang Besar Selatan, Jalan Kuala Perlis, Perlis.. haaa tinggai nak boh no Peti Surat saja.. kalau tak complete bagai la... Simple sangat kenduri nih, tapi hidangan dia banyak juga, ada ayam masak merah, ada kurma daging, ada pajeri nenas dan juga kerabu umbut kelapa.. hehee sedap.. dah lama tak numpa.. patut la masa lalu ada dua tiga pokok kelapa terkorban, tergolek di tepi jalan...

Dah tu lagi nampak grand, satu family pakai baju sama warna, light pink with purple.. he hee mungkin dah warna tema kot.. dalam sibuk-sibuk nak balik sempat juga aku curi snap pengantin yang sedang jumpa orang-orang yang datang kenduri tuh... adeh banyak juga kenduri cuti sekolah kali ni, semalam pon ada.. esok pon ada... sabo je lah kan..?

...ni masa samapi kat tempat kenduri tu, ops terselit pulak gambar Athirah dan Angah masa jalan masuk ke tempat kenduri

ini lah dia pengantin nya.. comel kan..?
Posted by Picasa

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...