..dah pukul 3 pagi...

March 10, 2009

... la isk.. dah pukul 3 pagi rupanya, ingatkan baru kol 2 pagi lebih-lebih, hmm tu la sekarang ni selalu la berjaga, apa taknya, bila tidurkang anak dengan kita lak tertidur sama, lepas tu baru terjaga pulak dalam kol satu  hingga pukul 2 pagi, baru nak sembahyang Isyak.. lepas tu pulak bila  dah terjaga susah pulak nak lena balik... itu lah yang sempat buat update sikit-sikit... kalau siang tu memang tak dak can, baru duduk depan PC, jap tu Athirah mai nak tengok harimau lah, lian lah ntah macam-macam lagi...

Tadi sempat juga buat update pasal anak-anak nih, rasanya lama juga tak update blog depa nih, sempat masukkan juga aksi-aksi athirah pakai tudung juga aksi adik anieq yang dah cekap meniarap.. jadi tak mau ceta panjang-panjang kat sini, terus saja la klik kat gambar depa ni... aku dah maleh nak bagi ulasan lagi lah, dah mengantuk beno dah ni, jadi selamat malam lah yer.. dah pagi la..  

  

  



You Might Also Like

1 comments