Duit Raye.....

Saturday, September 20, 2008

Duit Raye.....


 
Hmmm.. bukak jer ointu rumah malam ni terpandang pulak ada mesej untuk mengambil duit raya ni dari Cikin , terima kasih aku ucapkan.. hmm kiranya ini lah pertama kali aku dapat duit raye dalam blog nih heheee.. he eee.. any way untuk pengetahuan Cikin dengan duit raye ni boleh aku, mem dan athirah berbelanja sesuka hati lah kan, boleh beli ketupat dan rendang, beli baju raya Athirah, beli kasut raya kat dia, juga tak lupa boleh juga beli mercun dan bunga api (juga duit buat denda main mercun dan bunga api).. he hee sekali lagi diucapkan berbanyak terima kasih yer cikin...
Oleh kerana kegawatan ekonomi, tapi hajat nak bagi duit raya tu masih ada juga, aku bagi ajer lah duit raya baru nih kepada mereka di bawah untuk di kongsi bersama-sama dengan orang yang tersayang.. he hee harapan aku semoga hari raya tahun  ni walaupun ekonomi kurang memberangsangkan, dapat lah juga bergumbira lah yer.. duit raya yang dapat tu dapat la di gunakan secara berhemat..  :), 


BB 
Sue 

5 comments :

Neeza Shahril said...

tak aci!!! dia dapat 100.. dia bagi kite 50 ajeee.. tak baik taaauuuu... :P

anyway, dapat gak beli baju raya sepasang ni hehehe.. time kacih yeeee..

kuInaJentayutiara said...

nak yg real leh tak!

nadia yuna said...

kalau ade yg real mesti best!
leh wat shopin bebaju & tetudung ni

=)

Sikelu said...

neeza,,
duit 100 tu bhg dua.. 50 untuk bagi-bagikan orang lain sama.. yang 50 lagi beli mercun kat athirah.. :)

Ku Ina..
Err yang real lom dapat bonus lagi.. kalau dapat bonus bole lah pak cik kayo sat...

Nadia..
Hehee kalau real memang la, macam 2 boleh buat, nak beli cincin pon boleh.. waaa kaa kaaa

risanur said...

thanks kelu coz bg duit raye di alam maya...bestnye kalu duit real kan :)

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...