wallpaper...

September 07, 2006


Hoohh.. dah tak der idea aku nak mem blog nih.. abis tu nak buat macam mana. ada sapa2 ada cadangan nak buat macam mana? hehh nampak gayanya kena la aku bertapa pulak...

oo sebelum tu nih ada wall paper athirah.. sapa nak..? sapa nak..?.. hehh hee aku nak!!!
Memang nya aku tak pandai nak buat.. dah tu takder gambar cantik lak.. emm bila la aku nak leh beli digital camera sendiri ni....

You Might Also Like

0 comments