Wati yang basah

March 24, 2006

Aghhh.. dah lama aku tak update blog... bukannya aku tak masuk entry baru malahan interface dan everything masih macam lama.. sampaikan notice board pon aku tak tukar lagi.. isk apsal la dengan aku ni.. dah belajaq jadi penyegan pulak la... kekadang tu jelos gak aku tgk Sue, MM, MA bahkan kacanpoi pon dah selalu dok update.. Mesti korang dah boring dengan blog ni kan, maklum la dah lama tak update, pastu dokmacam tu je.. mesti boring, tak der perubahan pon.. nak buat macam mana.. aku pon dah terkelu.. tapi hajat aku, aku nak buat perubahan pada blog ni, munkin bukan dari segi interface dia, tapi dari segi cara penyampaian dan juga kalau ada trade mark ker, hala tuju ke, atau apa-apa yang leh jadi sandaran pada cara aku nak menulis.. masa sekarang ni aku rasa aku pakai hantam keromo je.. ikut sedap aku saja..

Ari ni ujan lak dari pada petang kemarin, pastu smp pukul 12 mcm tu baru berenti, ntah la kol berapa lak dia mai balik, aku bangun kol 6 lebih dah dok ujan balik, sampai kol 10 lebih dah berenti, tapi rintik2 kecik tu masih ada lagi, bila aku check kat gambar satelit ni, emm memang masih lagi berawan tebal.. mungkin ni kesan daripada taufan wati yang melanda Australia kot.. isk tu baru tempias dia aje tu.. kalau kena direct hit entah la macam mana.

Ujung minggu ni ntah la.. apa nak buat.. kalau ada duit leh jug api carang barang baby lagi, banyak jugak lagi nak kena beli tu... tapi beli sikit2 la.. pelan2 macam tu , baru la ada thrill dia kan..kalau sekali beli terus.. emm abis lah.. tak leh nak merayau lagi dah la.. Emm lagi pon kan leh nak merayau sangat dah sekarang ni.. mem aku tu pon dah agak sarat dah la ni.. jejalan sikit2 tu ok la.. tapi kalau lama2 kang penat la, saki tbelakan la, lenguh sana, lenguh sini, kena pulak cari tukang urut. Isk mahal upah urut ni.. maklum la impot la katakan... ( heh hee korang caya kan..? kan?)

p/s.. sampai la ni masih ujan lagi ni, aku baru pas balik semayang jumaat kat umah aku, ujan masih turun walaupon tak lebat.

You Might Also Like

1 comments