Hilang!

Thursday, February 23, 2006

Hilang!


Waaa.. dua hari aku hilang..

Semalam aku amik cuti, pasal aku ingat gaji dah masuk.. dah boleh la aku pi servis kereta yang dah terlajak duenya tu, check punya check alamak! gaji belum masuk lagi la.. aduh nasib baik la aku ada bawa buku AASB, terpaksa la aku korbankan kejap duit ASB tu, nanti kena ganti balik la.. masalahnya bila la aku boleh boleh nak ganti balik ni...

Dah terlajak pergi Aloq Setaq pi servis kereta, mem aku pon amik cuti sama la, nak ikut, boleh la survey barang2 baby kata dia, emmm tapi kan dok tunggunak siap servis keta isk makan mas sampai 4 jam, dok lepak kat pusat servis la kami.. adus nasib baik la amik cuti, kalau nak keluar kejap pegi servis maunya kena warning dengan bos.

Dah siap servis keta, singgah la kat pasifik kejap ronda-ronda tengok harga baju dan barangan baby, uih mahal gak oooo... tapi nasib baik la ada satu kedai tu juai barangan baby yang murah, dua tiga barang dalam harga 5 - 15 RM, hah boleh lah... sambar juga 5, 6 barang.. abis juga seratus lebih... nampak gayanya bulan depan kena ronda lagi laa... tak leh la nak beli banyak-banyak sekali gus.. mau nya rabak poket aku.. apa-apahal pun bulan ni masih miskin lagi la aku...

Hari ni aku hilang lagi, tak le cuti cuma aku ada seminar pasal OSS.. open source system.. hari tu aku dah pegi kursus dah kan.. pastu kali ni baru masuk seminar.. isk bila la aku nak leh buat open source nih... Baru kemarin dulu aku aku dok angan pasal nak buat system sendiri, ni dah ada seminar, nampak macam aku lak yang nak kena buat.. isk...

ok la dah nak mula meraban..kang ada owang boring lak.. susah...
aku pon nak pegi sambung seminar ni,
nanti jumpa esok balik la...

1 comments :

tgazfa said...

barang baby mmg mahal ... kena tunggu mega sales lah baru murah kalau nk yg berkualiti. Aku nih brg baby byk gak yg beli kat kedai2 cina cokia tuh .. utk basahan ok lah..cuma kalau nk jalan2 tuh, kenalah ada yg proper kan.... kesian plak kalau tgk baby kiter tak cun hehehe

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...