Aku dan tempat baru

Thursday, February 16, 2006

Aku dan tempat baru



So.. aku dah pindah kat tempat baru.. sedikit sibuk aku, pasal tempat baru, dah tu banyak juga re shuffle yang kena buat, kena la tolong menolong sikit kan..
Keja aku tak susah sangat la kali ni, aku cuma jaga perkhidmatan internet, kena buat maintenance apa yang patut dan jug akena tengok-tengokkan System Server dan juga Web Server..

0 comments :

Search This Blog

My Book Rack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...