Aku kelu lagi...

January 23, 2006


Dah beberapa hari takde entry, ntah la aku jemu la, plus aku takde idea... tapi yang jelasnya laptop yang aku dok usung siang malam ni dah serabut, manyak sangat error messege yang naik... tapi ntah macam mana pagi ni, aku teringat nak download msoft update.. tiba-tiba ok lak.. jadi korang jang lah berputus asa dengan aku, aku off kejap kang ada idea aku sambung another entry yer....

You Might Also Like

0 comments